Wellness

Recente wellness projecten.

Wellness laten aanleggen

Van uw achtertuin een echte wellness maken? Laat uw droomproject verwezenlijken door Kapaan. Als vakkundig en ervaren hovenier zijn wij niet alleen in staat om de mooiste tuinen te ontwerpen en realiseren, maar kunt u ook bij ons aankloppen voor het ontwerpen en aanleggen van een complete wellness. Kapaan is officiële dealer van Wellness Tuinier. In samenwerking met Wellness Tuinier is het voor ons mogelijk om bijvoorbeeld een geweldig zwembad of prachtige spa in uw eigen tuin te verwezenlijken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat u inspireren en bekijk de verschillende afgeronde wellness projecten van Kapaan.

 

Zwembad of spa in de tuin

Genieten van zwemplezier in uw eigen tuin met een prachtig zwembad of helemaal tot rust komen met uw eigen spa in de tuin. Het is mogelijk met de hulp van Kapaan. Wij zijn officiële dealer van Wellness Tuinier en hebben daarnaast alle kennis en vaardigheden in huis om uw droomproject te verwezenlijken. Wanneer u ons team inschakelt, kunt u onder andere het volgende verwachten:

  • Persoonlijk advies en ontwerp;
  • Volledig ontzorgd worden;
  • Een vast contactpersoon;
  • Eerlijke en duidelijke prijzen.

 

Maak een afspraak

Wilt u graag een spa of zwembad laten aanleggen in uw tuin? En wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze hovenier en bespreek uw wensen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0488 – 483734 en e-mailadres Info@kapaan.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn aangaande uw tuin.