Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Hovenier in Rhenen en omstreken

Wilt u een vakkundige hovenier in Rhenen of omstreken inschakelen voor het realiseren van uw project? Dan kunt u terecht bij Kapaan. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar voor bedrijven en particulieren die professioneel advies en ondersteuning nodig hebben bij het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, grondwerk en/of groenbeheer. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de werkzaamheden volledig uit handen te geven aan onze vakmensen. Meer weten over de werkzaamheden die wij als hovenier in Rhenen en omgeving uitvoeren en de voordelen die wij bieden? Lees dan verder. Uiteraard kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u.

 

Volledig ontzorgt worden

Door de jaren heen hebben wij al voor vele particulieren en zakelijke opdrachtgevers in Rhenen en omgeving projecten mogen uitvoeren. Kapaan is een allround hovenier die met zijn team precies weet hoe hij een klus op de juiste manier moet aanpakken. Met onze jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van tuinaanleg, onderhoud, groenbeheer en grondwerk weten wij als geen ander hoe wij uw project succesvol kunnen afronden. Wij regelen alles van A tot Z. U krijgt dus de mogelijkheid om alle werkzaamheden aan ons uit te besteden. Zo zorgen wij voor volledige ontzorging.

 

Voordelen van Kapaan

Schakelt u het team van Kapaan in voor het ontwerpen en realiseren van een nieuwe tuin in Rhenen? Of heeft hulp nodig bij het onderhouden van een stadspark of bos? Dan kunt u bij ons het volgende verwachten:

  • Zeer breed inzetbaar: Wij realiseren zowel particuliere tuinen als grote zakelijke projecten.
  • Compleet ontzorgt: Wij verzorgen uw tuinproject van A tot Z.
  • Advies op maat: Door u te voorzien van professioneel advies, kunnen wij samen u droomtuin waarmaken
  • Één vast contactpersoon: Dit zorgt voor de duidelijkheid en veel gemak.
  • Eerlijke en heldere prijzen: Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte met een all-in prijs.
  • De beste machines: Met onze machines kunnen we efficiënt en snel iedere klus afronden.

 

Contact opnemen

Wilt u graag de tuinaanleg, het tuinonderhoud of grondwerk laten uitvoeren door onze hovenier in Rhenen? Wilt u meer weer over onze werkwijze of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734. Mailen kan ook via Info@kapaan.nl. Onze hovenier in Rhenen voorziet u dan graag van meer informatie over de mogelijkheden, aanpak en prijzen.