Tuinontwerp

Recente tuinontwerp projecten.

Een tuin die de perfecte aanvulling is voor uw woning of bedrijfspand, waardoor uw perceel meteen in het oog springt. Een tuin die op de juiste wijze matcht met uw pand. Dát is het doel wat Kapaan voor ogen heeft wanneer u ons vraagt een ontwerp te maken van uw tuin. Een originele, unieke tuin die u nergens anders zo zult vinden omdat deze helemaal aan uw wensen voldoet. En wij denken hierin graag met u mee!

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, gaan wij enthousiast aan de slag met het tuinontwerp. Hiervoor is het belangrijk dat wij goed op een rijtje krijgen wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een functionele tuin, of misschien een onderhoudsarme tuin? Welke stijl past bij uzelf, uw pand en omgeving?

Wij staan u graag bij door adviezen te geven en samen met u te kijken naar wat haalbaar is, zodat u een goed gevoel krijgt wanneer u straks uw tuin ziet.

Als het tuinontwerp af is, willen we dit goed met u door bespreken. Hiervoor wordt u uitgenodigd bij ons op kantoor, of op locatie. Wij presenteren het tuinontwerp in schaal, zodat u precies ziet hoe het gaat worden. Hierbij kunt u natuurlijk altijd wijzigingen doorgeven zodat u écht krijgt wat u wil.

Met de juiste hoeveelheid aandacht, liefde en passie maken we uw dromen werkelijkheid. Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet heeft u ook binnenkort de tuin die u altijd al heeft willen hebben!

  • Kennismakingsgesprek
  • Schets
  • Presenteren
  • Definitief ontwerp