Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Kapaan, uw hovenier in Ede

Zoekt u een ervaren hovenier in Ede of omgeving? Dan bent u bij Kapaan aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe wij het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin in Ede moeten aanpakken. Ons team is allround en helpt u niet alleen met het aanleggen en onderhouden van uw tuin, maar verzorgt ook het grondwerk en groenbeheer. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Lees dan verder voor meer informatie over onze werkwijze of neem direct contact met ons op. U kunt dan vrijblijvend een (tuin)ontwerp aanvragen.

 

Hovenier voor tuinaanleg, onderhoud en grondwerk

Heeft u een nieuwbouwwoning aangeschaft en wilt u graag een bijpassende tuin laten aanleggen? Wilt u grondwerk laten uitvoeren? Of wilt u een tuinontwerp voor een prachtige bedrijfstuin laten maken? Dan kunt u terecht bij Kapaan. Onze hovenier in Ede staat klaar voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Het ervaren team heeft al vele projecten gestart en voor een prachtig resultaat gezorgd.

Wilt u het onderhoud van uw tuin overlaten aan echte vakmensen? Dan kunt u ons ook inschakelen voor tuinonderhoud. Wij verzorgen onder andere het snoeiwerk van de beplanting, onderhoud van het gazon, bemesting van de borders en gazon, onkruidbestrijding, boomverzorging en onderhoud van waterpartijen. Meer weten over tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Ontdek de voordelen van Kapaan

Wanneer u het team van Kapaan inschakelt voor het onderhouden, aanleggen of ontwerpen van uw tuin in Ede, kunt u rekenen op het volgende:

  • Ervaren team: Van een kleine voortuin tot een grote bedrijfstuin, ons ervaren team weet hoe ze ieder project op de juiste manier moeten aanpakken.
  • Ontzorgen: Tijdens het project willen wij u graag volledig ontzorgen, van A tot Z.
  • De beste machines: Om de werkzaamheden efficiënt en correct uit te voeren, maken wij gebruik van de beste machines.
  • Advies op maat: Onze hovenier in Ede voorziet u graag van advies op maat.
  • Vast contactpersoon: Tijdens het traject heeft u contact met dezelfde persoon. Zo zorgen we voor veel duidelijkheid.
  • Duidelijke prijzen: Door u een duidelijke prijsindicatie voor u op te maken, komt u nooit voor verassingen te staan.

 

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkwijze van onze hovenier in Ede? Of wilt u direct een afspraak met ons maken. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734 of te mailen via Info@kapaan.nl. Laat ons weten wat uw wensen voor de tuinaanleg, het tuinonderhoud of tuinontwerp.