Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Kapaan, uw hoveniersbedrijf in Culemborg

Een echt hoveniersbedrijf in Culemborg met jarenlange ervaring en een expert in het vakgebied, dat is Kapaan. Door heel de regio zet Kapaan zich in voor diverse projecten op de particuliere en zakelijke markt. Met een flexibel team van specialisten is geen klus te groot of te klein. Wij zijn er voor al het aanleg– en onderhoudswerk, onder andere in Culemborg. We zijn er om de klant volledig te ontzorgen en met oog voor detail maken we van uw tuin een plaatje. Bent u geïnteresseerd? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

 

Breed inzetbaar

Kapaan is breed inzetbaar, in de breedste zin van het woord. We kunnen uw tuin in Culemborg komen aanleggen of onderhouden in elke willekeurige woonwijk, maar zijn er ook voor grootschalige nieuwbouwprojecten. Voor al uw groenbeheer en grondwerk kunt u bij Kapaan terecht. Dus bent u toe aan een nieuwe tuin? Heeft u een bouwproject waar groenaanleg nodig is? Of wilt u uw tuin gewoon eens goed laten aanpakken? Dan bent u bij Kapaan aan het juiste adres. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. U kan ons dus met een gerust hart al het werk laten doen.

 

Ons aanbod

Wij bieden als hoveniersbedrijf meerdere diensten aan in Culemborg en voeren deze altijd vakkundig, verzorgd en klantvriendelijk uit. Wij bieden onze klanten onder andere:

  • Passend advies: we bieden advies op maat, dat aansluit bij uw dromen en wensen.
  • Snel en efficiënt werk: door het gebruik van geavanceerde machines leveren wij snel en efficiënt werk, dat nooit ten koste gaat van de kwaliteit.
  • Volledig ontzorgd: wij ontzorgen de klant volledig in de diensten die wij aanbieden.
  • Allround: Kapaan is er voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.
  • Duidelijke prijzen: we zorgen voor een duidelijke offerte waarin alle prijzen zijn opgenomen, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.
  • Eén vast contactpersoon: gedurende het project heeft u altijd contact met een vast persoon.

 

Zet ons in als uw hoveniersbedrijf in Culemborg

Bent u toe aan een nieuwe tuin of is uw tuin toe aan onderhoud? Vraag dan direct een ontwerp aan, neem contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483 734 of stuur een e-mail naar info@kapaan.nl. En bent u er nog niet helemaal uit hoe u het wilt hebben? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en voorzien we u graag van passend en persoonlijk advies.