Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Maak kennis met Kapaan, hoveniersbedrijf in Tiel en omgeving

Op zoek naar een vakkundig hoveniersbedrijf in Tiel of omgeving? Dan zit u helemaal goed bij Kapaan. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw tuinonderhoud en tuinaanleg het beste kunnen aanpakken. Ons allround hoveniersbedrijf is niet alleen in te schakelen voor de aanleg en het onderhoud, maar staat ook voor u klaar bij groenbeheer, grondwerk en tuinontwerp. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

 

De realisatie van uw droomtuin

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of laten bouwen in Tiel? En wilt u graag uw droomtuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Al jarenlang staan wij klaar voor particulieren in Tiel en omgeving bij het realiseren van een tuin naar wens. Wij zorgen niet alleen voor de tuinaanleg, maar maken ook een prachtig tuinontwerp voor u.

Ook zakelijke opdrachtgevers kunnen bij ons aankloppen voor de nodige werkzaamheden. Wij hebben al vele bedrijven mogen ondersteunen met grondwerk. Daarnaast behoort ook het onderhouden van parken en bossen tot onze expertise. Door gebruik te maken van de juiste materialen en machines zorgen wij iedere keer weer voor een perfect afgewerkt resultaat.

 

Ontdek de voordelen van Kapaan

Wenst u de hulp van ons vakkundige hoveniersbedrijf bij het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin? Of heeft u onze ondersteuning nodig bij grondwerk of het onderhoud van uw park of pas? Schakel ons dan in en profiteer van de volgende voordelen:

  • Duidelijke prijzen: Wij geven u vooraf een duidelijke offerte met een all-in prijs.
  • Volledig ontzorgen: Als klant wordt u volledig ontzorgd bij de tuinaanleg, tuinonderhoud of het grondwerk.
  • Breed inzetbaar: Kapaan voert zowel werkzaamheden uit voor particulieren als grote zakelijke projecten.
  • De beste machines: Voor een optimaal en efficiënt resultaat maken wij gebruik van de beste machines.
  • Advies op maat: Gedurende het gehele traject voorzien we u graag van advies op maat.
  • Één vast contactpersoon: Voor meer gemak en duidelijkheid heeft u tijdens het hele project contact met een vast contactpersoon.

 

Neem contact op

Wilt u zich door ons hoveniersbedrijf in Tiel volledig laten ontzorgen op het gebied van grondwerk, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinontwerp? Wilt u graag een offerte aanvragen of afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734. Mailen is ook mogelijk via Info@kapaan.nl. Laat ons hoveniersbedrijf weten wat uw wensen zijn voor de tuinaanleg, het tuinonderhoud of tuinontwerp in Tiel.