Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Maak kennis met Kapaan: hovenier in Opheusden en omstreken

Op zoek naar een vakkundige hovenier in Opheusden en omstreken? Dan bent u bij Kapaan aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zet ons ervaren team zich in om zowel particuliere tuinen als grote grondwerk projecten op maat te realiseren. Bij ons heeft u de mogelijkheid om al het werk uit te besteden. Wilt u ons vakmensen inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, groenbeheer of grondwerk in Opheusden of omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn aangaande uw project. Voor meer informatie over onze voordelen en aanpak leest u verder.

 

Advies op maat

Kapaan is een allround hovenier in Opheusden die u kunt inschakelen voor tuinontwerp, grondwerk, groenbeheer, tuinaanleg en tuinonderhoud. De projecten die wij uitvoeren zijn zeer gevarieerd. Zo staan wij klaar voor particulieren, maar gaan wij ook graag voor zakelijke opdrachtgevers aan de slag. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om uw project tot een groot succes te maken. Uw project laten uitvoeren door onze hovenier in Opheusden? Bekijk dan hier de verschillende projecten die onder andere hebben mogen realiseren.

 

Waarom kiezen voor Kapaan?

Wilt u graag een complete tuin laten ontwerpen en aanleggen door onze hovenier in Opheusden? Wilt u graafwerk laten verrichten voor de fundering van uw project? Of heeft u behoefte aan professionele hulp bij het onderhouden van bossen en stadsparken? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Kapaan. Wanneer u ons in Opheusden inschakelt, kunt u rekenen op het volgende:

  • Breed inzetbaar: Zowel particuliere tuinen als grote zakelijke projecten.
  • Ontzorging van A tot Z: U kunt uw tuinproject volledig uitbesteden.
  • Professioneel advies: Wij denken graag met u mee.
  • Één vast contactpersoon: Zo houden we het contact persoonlijk en eenvoudig.
  • Eerlijke en duidelijke prijzen: U ontvangt een duidelijke offerte met een all-in prijs.
  • De beste machines: Met onze machines kunnen we efficiënt en snel iedere klus afronden.

 

Neem contact op

Heeft u behoefte aan advies van onze specialisten bij het realiseren van een  prachtige tuin? Of wilt u ons inschakelen voor een ander project en wilt u graag meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734 of stuur een e-mail via Info@kapaan.nl. Onze hovenier in Opheusden voorziet u dan graag van meer informatie over de mogelijkheden, aanpak en prijzen.