Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Kapaan, uw tuinexpert in Culemborg en omgeving

Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt? Of is uw tuin toe aan een geheel nieuwe look? Dan bent u bij Kapaan in Culemborg aan het juiste adres. Wij zijn de expert op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Maar niet alleen dat, voor het nodige grondwerk kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn van alle markten thuis en zijn u graag van dienst met ons vakmanschap.

 

Wij maken uw droom realiteit

Bij Kapaan werken we met passie en liefde voor het vak. Met onze ervaring en expertise kunt u rekenen op kwaliteit en zetten we graag een stapje extra. Het kan zijn dat uw tuin in Culemborg door de drukte wat verwaarloosd is of dat u erachter bent gekomen toch niet zulke groene vingers te hebben. Dan is Kapaan er voor u. We denken met u mee over hoe we uw tuin in Culemborg het beste kunnen opknappen. Wij zorgen dat het er weer netjes bijligt. En bent u toe aan een gehele make-over van uw tuin? Geen probleem, ook dan staan we u van A tot Z bij en ontzorgen we u volledig.

 

Wat doet Kapaan?

Kapaan is er om uw dromen en wensen wat betreft uw tuin in Culemborg uit te laten komen. U kunt bij ons rekenen op:

  • Volledig ontzorgen: wij streven er naar de klant volledig te ontzorgen in het gehele proces.
  • Breed inzetbaar: wij zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.
  • Snel en efficiënt werk: we gebruiken geavanceerde machines om snel en efficiënt in uw tuin aan het werk te gaan.
  • Passend advies: vanuit onze kennis en vakkundigheid, voorzien we u graag van advies als u er zelf even niet uitkomt.
  • Eén contactpersoon: tijdens het project heeft u altijd contact met een en dezelfde persoon.
  • Duidelijke prijzen: we voorzien u van een duidelijke, overzichtelijke en complete offerte, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u vragen? U kunt dan direct een tuinontwerp aanvragen of contact met ons opnemen via info@kapaan.nl. Wij streven ernaar om dan binnen enkele werkdagen te antwoorden. Heeft u liever direct iemand om uw vragen aan te stellen, mee te overleggen of uw ideeën aan voor te leggen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bellen naar 0488 – 483 734, dan zal een van onze medewerkers u te woord staan.