Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Tuinaanleg in Rhenen door Kapaan

Voor tuinaanleg in Rhenen of omgeving bent u bij Kapaan aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar voor zowel particulieren en zakelijke opdrachtgevers die een complete tuin of bedrijfstuin willen laten aanleggen. Qua stijl zijn er vele mogelijkheden die wij graag aan u laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een (tuin)ontwerp aan. Behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij tuinaanleg? Lees dan verder.

 

Een tuin in de gewenste stijl

Wanneer u kiest voor tuinaanleg in Rhenen, wilt u uiteraard wel een tuin die aansluit bij uw wensen. Kapaan helpt u daar graag bij. Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis mogen maken met verschillende stijlen voor tuinaanleg. Zo weten we precies hoe wij uw tuin in de gewenste stijl kunnen realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige boerderijtuin met onder andere gebakken klinkers en beukenhagen. Of een sierlijke Japanse tuin met vijvers en ornamenten. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw nieuwe tuin in Rhenen.

 

Tuinontwerp

Wanneer u Kapaan inschakelt voor tuinaanleg, zullen wij eerst uw wensen uitwerken in een prachtig ontwerp. Wij houden rekening met ieder element in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bestrating;
  • Beplanting;
  • Verlichting;
  • Gazon;
  • Vijver en waterpartijen;
  • Grondwerkzaamheden;
  • Bouwconstructies van ijzer, hout of metselwerk.

Na het ontwerpen van de tuin starten met de tuinaanleg. Dit doet ons team met oog voor detail, bouwkundige elementen en belijning.

 

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor tuinaanleg in Rhenen? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734 of te mailen via Info@kapaan.nl. Wij bespreken dan graag uw wensen en geven u meer informatie over de mogelijkheden, aanpak en prijzen.

Tijdens de vakantieperiode zijn wij beperkt bereikbaar.