Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Tuinaanleg in Tiel door Kapaan

Op zoek naar een vakkundig bedrijf voor tuinaanleg in Tiel? Dan kunt u terecht bij Kapaan. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe wij uw droomtuin werkelijkheid kunnen laten worden. Van grote bedrijfstuin tot kleine achtertuin, geen project is ons te groot of te klein. Wij staan klaar voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers in Tiel en omgeving. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een (tuin)ontwerp aan. Voor meer informatie over onze werkwijze leest u verder.

 

De realisatie van uw droomtuin

Als ervaren hoveniersbedrijf verzorgen wij graag uw tuinaanleg in Tiel. Uiteraard is het van belang dat uw nieuwe tuin volledig voldoet aan uw wensen. Om dit te kunnen bewerkstelligen zullen wij in een gesprek uitgebreid uw ideeën en wensen bespreken. Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen hebben wij al veel verschillende stijlen leren kennen. Wij hebben dan ook alle kennis in huis om uw tuin in de gewenste stijl de realiseren. Van moderne tuin met strakke elementen tot een boerderijtuin met authentieke details, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Het ontwerpen van uw tuin

Op basis van uw wensen maken wij een prachtig tuinontwerp. Hierin worden de verschillende elementen van uw nieuwe tuin verwerkt. Zo denken wij onder andere na over de:

  • Bestrating;
  • Beplanting;
  • Verlichting;
  • Gazon;
  • Vijver en waterpartijen;
  • Grondwerkzaamheden;
  • Bouwconstructies van ijzer, hout of metselwerk.

Nadat alle details tot in de puntjes zijn uitgedacht, starten we met de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin in Tiel. Ons ervaren team weet van ieder project iets moois te maken.

 

Contact opnemen

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg in Tiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734 of te mailen via Info@kapaan.nl. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over de mogelijkheden, aanpak en prijzen.