Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Douglas hout staat bekend om zijn robuuste karakter en warme uitstraling. Het is de perfecte keuze voor een pergola die niet alleen functioneel is, maar ook natuurlijke schoonheid uitstraalt. Dit houtsoort blend moeiteloos in met de groene omgeving van uw tuin, waardoor het lijkt alsof uw pergola altijd al deel heeft uitgemaakt van de natuur. Onze pergola’s worden ondersteund door stevige betonpoeren, wat zorgt voor maximale stabiliteit en veiligheid.

Elke mens is diep van binnen een buitenmens. Het gevoel van fris gras onder uw voeten, het geritsel van de bladeren in de wind, en de geur van verse bloemen – het zijn deze momenten, die ons laten genieten van het leven. Met een pergola van Douglas hout creëert u de perfecte plek om te ontspannen, te dineren of simpelweg te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Bij ons geloven we dat elke tuin een stukje paradijs kan zijn. Onze passie voor houtbewerking en liefde voor de natuur komt tot uiting in elke pergola die we maken. Laat ons u helpen uw droomtuin te realiseren en ervaar zelf hoe het is om te genieten van het buitenleven onder een prachtige, met zorg vervaardigde pergola.

Tijdens de vakantieperiode zijn wij beperkt bereikbaar.