Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Hovenier in Ochten en omgeving

Wilt u een volledig nieuwe tuin laten realiseren door vakkundige hovenier in Ochten of omgeving? Of zoekt u een partner die het graafwerk van uw project kan verrichten? Dan kunt u rekenen op het vakkundige team van Kapaan. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar voor particulieren en bedrijven bij het uitvoeren van tuinaanleg, tuinonderhoud, groenbeheer, grondwerk en tuinontwerp. Ons flexibele team is in staat om zowel groot- als kleinschalig aanleg- en onderhoudswerk op te pakken. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

 

Volledig ontzorgt worden

Wilt u graag een prachtige tuin laten ontwerpen? Of heeft u advies nodig op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en grondwerk? Dan staat Kapaan graag voor u klaar. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf dat zowel in Ochten als omliggende plaatsen helpt met het realiseren van prachtig vormgegeven tuinen, maar ook klaarstaat voor zakelijke opdrachtgevers die bijvoorbeeld grondwerk of het onderhoud van parken en bossen uit handen willen geven. Door onze jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van tuinaanleg, grondwerk en onderhoud is ons team in staat om een prachtig eindresultaat neer te zetten, volledig naar de wens van de klant. Door het hele project van A tot Z op ons te nemen, kunnen wij u volledig ontzorgen.

 

Ontdek de voordelen van Kapaan

Wilt u graag onze hovenier in Ochten aan de slag laten gaan met het ontwerpen van een tuin naar wens? Het uitvoeren van grondwerk op locatie? Of het onderhouden van uw park? Dan kunt u bij ons rekenen op het volgende:

  • Ontzorging: U kunt uw tuinaanleg, tuinonderhoud en grondwerk volledig aan ons uitbesteden.
  • Allround: Wij zijn in te schakelen voor zowel particuliere tuinen als grote zakelijke projecten.
  • De beste machines: Onze machines zorgen voor een snelle en efficiënte aanpak.
  • Advies op maat: Een nieuwe tuin ontwerpen? Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw wensen.
  • Één vast contactpersoon: Gedurende het hele project heeft u vast contact met een persoon. Dit zorgt voor gemak en duidelijkheid.
  • Eerlijke en heldere prijzen: Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte met een all-in prijs.

 

Maak een afspraak

Voor meer informatie over onze aanpak bij tuinaanleg, grondwerk, tuinonderhoud en tuinontwerp door onze hovenier in Ochten of het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734. Mailen is ook mogelijk via Info@kapaan.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn aangaande tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud in Ochten.