Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Kapaan, de hovenier in Kesteren en omstreken

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige hovenier in Kersteren of omgeving, bent u bij Kapaan aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij een tuin naar wens kunnen ontwerpen en aanleggen. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, wij staan namelijk ook klaar voor zakelijke opdrachtgevers. Zo verzorgen wij onder andere grondwerk en zorgen wij voor het onderhoud van onder andere parken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Lees dan verder of neem direct contact op met onze hovenier in Kesteren.

 

Uw wens als uitgangspunt

Wilt een compleet nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Of heeft uw tuin in Kesteren een grondige herinrichting nodig? Dan staat Kapaan graag voor u klaar. Bij het realiseren van een nieuwe tuin nemen wij uw wensen als uitgangspunt. Op deze manier kunnen wij uw droomtuin realiseren.

Ook zakelijke opdrachtgevers kunnen aankloppen bij Kapaan voor de uitvoering van diverse werkzaamheden. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor grondwerk of het onderhoud van parken en bossen.

 

Ontdek de voordelen van Kapaan

Wanneer u onze hovenier in Kesteren inschakelt voor het maken van een tuinontwerp, het aanleggen van een complete tuin of het uitvoeren van grondwerk, profiteert u van diverse voordelen. Zo bieden wij onder andere het volgende:

  • Ontzorgen van A tot Z: Ons team wil u als klant volledig ontzorgen. Zo kunt u onder andere de tuinaanleg, tuinonderhoud en grondwerk aan ons uitbesteden.
  • Eerlijke en duidelijke prijzen: Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte met een all-in prijs.
  • Breed inzetbaar: Ons team realiseert zowel particuliere tuinen als grote zakelijke projecten.
  • De beste machines: Door de beste machines in te zetten, kunnen we een efficiënt en optimaal resultaat verwezenlijken.
  • Advies op maat: Tijdens het proces ontvangt u advies op maat.
  • Één vast contactpersoon: Voor meer gemak en duidelijkheid heeft u tijdens het hele project contact met een vaste persoon.

 

Neem contact op

Wilt u graag Kapaan inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of grondwerk? Heeft u behoefte aan advies of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734 of te mailen via Info@kapaan.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Kesteren.

Tijdens de vakantieperiode zijn wij beperkt bereikbaar.