Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Kapaan, de hovenier in Geldermalsen

Op zoek naar een hovenier in Geldermalsen of omgeving? Kies dan voor het vakmanschap van Kapaan. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij het ontwerp en de aanleg van uw tuin moeten aanpakken. Naast tuinontwerp en tuinaanleg kunt u ons ook inschakelen voor grondwerk en tuinonderhoud. Heeft u als particulier of zakelijke opdrachtgever behoefte aan meer informatie over onze werkzaamheden? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen.

 

Uw tuin laten aanleggen

U heeft uw droomhuis gevonden in Geldermalsen en wilt daar ook een droomtuin bij laten aanleggen. Kapaan voorziet u daarbij graag van advies en verzorgt de verschillende werkzaamheden. We zullen eerst samen met u een prachtig tuinontwerp maken. Vervolgens gaan we aan de slag met het aanleggen van de tuin. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen. Gedurende het gehele project zullen we u van A tot Z ontzorgen.

Ook zakelijke opdrachtgevers kunnen bij onze hovenier in Geldermalsen terecht. Wij voeren onder andere grondwerk uit en verzorgen het onderhoud van parken en bossen. Hierbij maken wij gebruik van ons uitgebreide machinepark. Op deze manier kunnen wij iedere klus snel en efficiënt afronden.

 

De voordelen van Kapaan

Wanneer u onze hovenier in Geldermalsen inschakelt voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of grondwerk, profiteert u van diverse voordelen. Zo biedt Kapaan onder andere het volgende aan:

  • Volledig ontzorgd: Kapaan wil haar klanten en opdrachtgevers volledig ontzorgen gedurende het proces.
  • Allround: Zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren kunnen terecht bij Kapaan voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden.
  • Advies op maat: Moeite met het maken van een keuze of beslissing? Wij voorzien u graag van advies op maat.
  • Geavanceerde machines: Door gebruik te maken van onze geavanceerde machines zorgen we snel en efficiënt voor het beoogde resultaat.
  • Één vast contactpersoon: Gedurende het hele project heeft u contact met een vast persoon.
  • Duidelijke prijzen: Met een duidelijke offerte zorgen wij ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Contact opnemen

Wilt u een graag het tuinontwerp, de tuinaanleg, tuinonderhoud of het grondwerk uit handen geven aan onze hovenier in Geldermalsen? Wilt u direct een afspraak met ons maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734 of te mailen via Info@kapaan.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande uw wensen voor de tuinaanleg, het tuinonderhoud of tuinontwerp in Geldermalsen.