Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Kapaan, de hovenier in Dodewaard en omstreken

Op zoek naar een hovenier in Dodewaard en omgeving? Dan bent u bij Kapaan aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar bieden wij verfrissend vakmanschap. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf dat u onder andere kunt inschakelen voor tuinaanleg, tuinonderhoud, groenbeheer, grondwerk en tuinontwerp. Of dat het nu gaat om een particuliere tuin of een grootschalig nieuwbouwproject, ons flexibele en ervaren team gaat graag voor u aan de slag. Behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

 

Het realiseren van uw wens

Uw tuin is een belangrijk verlengstuk van uw woning in Dodewaard. Het is de plek waar we heerlijk tot rust komen en genieten van een stukje natuur. Het is daarom van belang dat uw tuin aansluit bij uw wensen. De vakmensen van Kapaan willen dit graag voor u realiseren. Laat ons een prachtig ontwerp maken en uw droomtuin aanleggen.

Naast particuliere tuinen verzorgen wij ook grondwerk of het onderhoud van parken en bossen voor zakelijke opdrachtgevers in Dodewaard en omgeving. Wij hebben de juiste kennis, vaardigheden en materialen in huis om uw project volledig naar wens te realiseren.

 

De voordelen die wij bieden

Wilt u onze hovenier in Dodewaard inschakelen voor een professioneel tuinontwerp en tuinaanleg? Wilt u grondwerk uit laten voeren voor een zakelijk project? Of moet er maandelijks onderhoud worden uitgevoerd aan uw park? Dan profiteert u bij Kapaan van het volgende:

  • Eerlijke en duidelijke prijzen: U ontvangt van ons vooraf een duidelijke prijsindicatie met een all-in prijs.
  • Ontzorgen: Wij willen de klant graag volledig ontzorgen. Of dat het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud of grondwerk, u kunt het aan ons uitbesteden.
  • Allround inzetbaar: Wij realiseren zowel particuliere tuinen als grote zakelijke projecten.
  • De beste machines: Voor een optimaal en efficiënt resultaat maken wij gebruik van de beste machines.
  • Advies op maat: Tijdens het traject voorzien we u graag van advies op maat.
  • Één vast contactpersoon: Voor meer gemak en duidelijkheid heeft u tijdens het hele project contact met een vaste persoon.

 

Neem contact op

Heeft u behoefte aan meer informatie over grondwerk, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp door onze hovenier in Dodewaard? Wilt u een afspraak met ons maken of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  0488 – 483734. Mailen is ook mogelijk via Info@kapaan.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Dodewaard.