Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Hovenier in de Betuwe

Op zoek naar een vakbekwame hovenier in de Betuwe? Dan bent u aan het juiste adres bij Kapaan. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw droomtuin kunnen verwezenlijken. Ons hoveniersbedrijf staat klaar voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers in de Betuwe en omgeving. U kunt ons onder andere inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg, grondwerk en tuinonderhoud. Behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

 

Het ontwerp van uw droomtuin

Wilt uw woning in de Betuwe helemaal afmaken met een prachtige tuin? Of wilt u een uniek tuinontwerp laten maken? Dan kunt u terecht bij Kapaan. Wij staan graag klaar voor particulieren die hun droomtuin willen verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een ontwerp kunnen maken, dat volledig voldoet aan uw wensen.

Ook voor zakelijke projecten kunt u bij ons aankloppen. Bedrijven schakelen ons onder andere in voor het verrichten van grondwerk en onderhouden van parken en bossen. Meer weten over deze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Dit kunt u verwachten van Kapaan

Schakelt u het vakbekwame team van Kapaan in voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin in de Betuwe, dan profiteert u van diverse voordelen. Zo kunt onder andere het volgende van ons verwachten:

  • Ontzorgen van A tot Z: Bij ons heeft u de mogelijkheid om de tuinaanleg, het tuinonderhoud of het grondwerk uit te besteden. Zo kan Kapaan u volledig ontzorgen.
  • Allround: Als allround bedrijf staan wij klaar voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.
  • Eerlijke en duidelijke prijzen: U ontvangt van ons een duidelijke offerte met een all-in prijs.
  • De beste machines: Met behulp van onze machines kunnen wij ieder project efficiënt en met het gewenste resultaat afronden.
  • Advies op maat: Advies nodig van onze vakmensen? Wij denken graag met u mee.
  • Één vast contactpersoon: Voor meer gemak en duidelijkheid heeft u tijdens het hele project contact met een vaste persoon.

 

Vraag een offerte aan

Behoefte aan meer informatie over onze aanpak op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of grondwerk? Of wilt u direct een offerte opvragen? Benader ons dan via telefoonnummer 0488 – 483734. Tevens zijn wij bereikbaar via e-mailadres Info@kapaan.nl. Onze hovenier in de Betuwe ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen aangaande uw tuin.