Werken bij Kapaan? We hebben 3 beschikbare vacature(s) Bekijk vacatures

Kapaan, uw hovenier in Beesd

Wilt u zich volledig laten ontzorgen door een hovenier in Beesd of omgeving? Dan bent u bij Kapaan aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij het realiseren van een droomtuin, het uitvoeren van grondwerk of het onderhouden van parken en bossen. Meer weten over onze werkwijze bij het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of grondwerk in Beesd? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

 

De realisatie van uw droomtuin

Wilt u uw tuin volledig laten aanpakken? Of wilt u een nieuwe tuin aanleggen bij uw nieuwbouwwoning? Dan kunt u rekenen op de vakmanschap van Kapaan. Wij hebben al vele particulieren in Beesd en omgeving mogen helpen met het ontwerpen en aanleggen van een tuin naar wens.

Niet alleen particulieren schakelen onze hovenier in Beesd in voor diensten, zakelijke opdrachtgevers kunnen ook bij ons terecht. Zo voeren wij onder andere grondwerk uit bij uw project en zorgen wij voor het onderhoud van parken en bossen. Door ons uitgebreide en geavanceerde machinepark zijn wij in staat om alle klussen snel en efficiënt op te pakken en af te ronden.

 

Profiteer van onze voordelen

Schakelt u Kapaan in voor het uitvoeren van tuinaanleg, tuinonderhoud of grondwerk, dan profiteert u van diverse voordelen. Onze hovenier in Beesd biedt onder andere het volgende aan:

  • Volledig ontzorgd: Wij vinden het belangrijk om de klant tijdens de werkzaamheden volledig te ontzorgen.
  • Allround: Kapaan voert verschillende diensten uit voor zowel particulieren als zakelijke projecten.
  • Geavanceerde machines: Door gebruik te maken van onze geavanceerde machines bereiken we snel en efficiënt het gewenste resultaat.
  • Advies op maat: Onze vakman voorziet u graag van advies op maat.
  • Één vast contactpersoon: Gedurende het hele project heeft u contact met een vast persoon.
  • Duidelijke prijzen: Met een duidelijke prijsindicatie vooraf zorgen wij ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Neem contact op

Benieuwd geworden wat onze hovenier in Beesd voor u kan doen? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Of wilt u direct een offerte aanvragen of afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 483734 of te mailen via Info@kapaan.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande uw wensen voor de tuinaanleg, het tuinonderhoud of tuinontwerp in Beesd.